In the past, two different families lived inside the two ancient rural buildings. These structures have recently been restructured according to the laws and regulations of green/bio-building.

The modern structure is the result of a patient and laborious restoration work that lasted for several years. 

Units, rooms, internal and external common areas, are available for all guests and visitors of our farm. Here, people can enjoy wellness and good views. Inside the common living-room, the continental-buffet breakfast well be served and here you can enjoy reading and other recreational activities.

A central stair, joins the ground floor and the first floor and the units twist around the central body of the building. The stair allows everyone to reach the common room, in the main entrance of the farmhouse. Starting from north/ north-est  following a spiral path, you will find the all units colours starting from the cold colours, as the blue in the north, going on throught intermediate colours that is green at East and jellow at South. The Red at West closes the cycle.

The same sequence is respected on the upper floor: it represents the main natural  movement: the spiral one.

THE  STRUCTURE

The ancient hause

The new  structure

Un luogo pieno di quiete e di bellezze paesaggistiche uniche.

 L'ideale per

un soggiorno indimenticabile

Eutopia